WERKWIJZE EN TARIEVEN


kersWERKWIJZE

Een aanmelding voor begeleiding gebeurt best via mail  saskia@boomgaerd.be voor locatie Hoegaarden of  yolanda.switten@outlook.com voor locatie Keerbergen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor een intake/kennismakingsgesprek. In dit eerste gesprek proberen we zicht te krijgen op de problemen die jullie ondervinden maar is het ook de bedoeling om de verwachtingen op elkaar af te stemmen. De begeleiding kan éénmalig zijn, wekelijks, maandelijks, … afhankelijk  van de noden die er zijn.      

Het is ook mogelijk dat de gesprekken bij u thuis doorgaan, indien u dit wenst. Voor de verplaatsing wordt dan € 0.30 per kilometer in rekening gebracht. 

 

Vragen mbt vorming SEO, workshops of supervisie gebeuren best via   saskia@boomgaerd.be

 

appel_thumb[2]TARIEVEN BEGELEIDING

Intakegesprek 50 euro

Consultatie (60 minuten) 45 euro

Sommige mutualiteiten voorzien een tegemoetkoming voor psychologische begeleiding. U informeert zich best bij uw mutualiteit. Meer info vindt u ook op http://www.klinisch-psycholoog.be/content/terugbetalingen-door-mutualiteit-van-prestaties-door-psychologen-en-psychotherapie

 

citroen  TARIEVEN VORMINGEN

Voor onze vormingen, workshops en supervisie werken we niet met een vast tarief. Afhankelijk van de duur van de vorming, de locatie en de inhoud wordt de prijs bepaald.